INICI
DISCOGRAFIA

 

cp  

[2019]

Usos, pràctiques i costums de compositors, intèrprets i musicòlegs que criden la nostra atenció segles més tard a través de Monteverdi, Merula i Händel, juntament amb Comes, Cabanilles i Pradas.

llibret pdf

fotografies

video

 

 

   

 

 

pc  

[2016]

Què hi ha darrere el teló d’un concert, d’una representació teatral, d’un disc? Quina esperança ens queda si deixem morir la cultura? Hem d’esperar asseguts en un banc, immòbils, a que arribe la solució? Son temps de tempesta.

llibret pdf

video

video escena [La Dispersione & Rocambolesc Teatre]

fotografies

premsa

   

 

 

fnfn  

[2013]

Nàpols, un dels centres musicals més importants dels segles XVII i XVIII, guarda entre les nombroses composicions dels seus arxius diversos concerts per a flauta escrits pels principals compositors del moment.

llibret pdf

video

video-2

fotografies

premsa

   

 

 

mycmycr

 

[2011]

El disc planteja la confrontació entre la riquesa tímbrica de l'orgue ibèric del barroc amb la riquesa tímbrica dels instruments que podien formar part de la capella musical.

llibret pdf

video

muntatge fotografies + so

fotografies

premsa

   

 

 

mrmrr

 

[2009]

La tonadilla escènica fou el gènere de moda en la segona meitat del segle XVIII espanyol. Blas de Laserna, un dels seus principals representants, es va resistir a la influència italiana. Per la seua part, Vicente Martín y Soler triomfava al mateix temps per escenaris europeus amb òperes italianes.

llibret

muntatge fotografies + so

fotografies

premsa